Pariuri Sportive – IFK Goteborg vs Steaua – 30.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

IFK Goteborg vs Steaua  (30.01.2014) – ora 19:30
Cel de-al saptelea amical al Stelei din aceasta iarna va avea loc astazi de la ora 19:30 si o va pune pe campioana Romaniei fata in fata lui IFK Goteborg, stelistii avand prima sansa la pariuri, insa trebuie totusi sa precizam ca exista un echilibru foarte mare la nivel de cote.
IFK GoteborgSteaua Bucurest
IFK Goteborg are un dezavantaj major inainte de acest joc, si anume lipsa meciurilor in picioare. Suedezii au disputat ultimul joc in urma cu mai bine de doua luni si jumatate, mai precis de pe 11 Noiembrie contra lui Malmo, atunci cand a pierdut cu 3-2. De altfel in ultimele sase jocuri din 2013 Goteborg a bifat o victorie, un egal si patru esecuriSteaua nu se poate lauda cu nimic dupa cele sase meciuri disputate iarna aceasta. Elevii lui Reghecampf au inscris numai doua goluri, bifand trei infrangeri si trei remize, ultima dintre ele in fata lui Dinamo Kiev, scor 0-0. Keseru nu a convins pana acum, insa dupa spusele conducatorilor, stelistii nu acorda prea multa importanta partidelor amicale.
Pariuri IFK Goteborg vs Steaua
Info pariuri sportive: X2 @ 1.44

  • Goteborg are dezavantajul lipsei meciurilor in picioare dupa cum am spus, plus ca Steaua poate fi considerata superioara la nivel valoric, iar noi ne asteptam la cel putin un egal pentru ros-albastri.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,