Pariuri Sportive – Innsbruck vs Sahtior Donetsk – 21.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Innsbruck vs Sahtior Donetsk (21.06.2014) – ora 17:00
Astazi de la ora 17:00 va avea loc primul meci de pregatire pentru campioana Ucraniei, Sahtior Donetsk, adversara acesteia fiind Innsbruck, echipa ce evolueaza in prima liga a Austriei, aflata deja la al doilea joc amical.
Cele doua s-au intalnit intr-un amical si anul trecut, pe 25 Iunie, atunci cand Sahtior s-a impus cu scorul de 2-0.
Innsbruck Sahtior Donetsk
Innsbruck este vazuta cu sansa a doua intr-un astfel de meci, lucru firesc intr-o oarecare masura. Echipa a castigat primul amical al verii, scor 2-0 in fata celor de la Skenderbeu Korca in urma cu fix o saptamana de zile. Astfel a luat sfarsit pauza de peste o luna pentru austrieci, de la terminarea campionatului. Apropo de acest lucru, Innsbruck a incheiat sezonul fara succes in ultimele trei partide. Sahtior Donetsk va incerca sa isi intre in ritm odata cu acest prim amical al verii, dupa mai bine de o luna de pauza. Ultimul meci al ucrainienilor a fost pe 18 Mai, victorie cu 2-0 in fata celor de la Volyn Lutsk, dupa care au sarbatorit titlul de campioni. Elevii lui Mircea Lucescu sunt favoriti la toate agentiile de pariuri online, avand o cota de 1.40 in momentul de fata.
Pariuri Innsbruck vs Sahtior Donetsk
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.40

  • E un meci amical, astfel ca nu este recomandat sa pariati sume prea mari. Totusi in conditii normale ne asteptam ca Sahtior Donetsk sa isi confirme superioritatea si pe tabela de marcaj, cota fiind una acceptabila avand in vedere diferenta dintre cele doua tabere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,