Pariuri Sportive – Inter vs Prato – 20.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Inter vs Prato (20.07.2014) – ora 17:00
In dupa amiaza zilei de azi, incepand cu ora 17:00 mai exact, Inter Milano va disputa primul amical al verii, adversara urmand sa fie o echipa net inferioara, Prato, echipa ce vine din ligile inferioare, mai exact Lega Pro C1/B. Acesta este primul meci direct dintre cele doua protagoniste.
Inter Prato
Asa cum am spus, pentru Inter acesta este primul joc de pregatire de la terminarea sezonului trecut, echipa din Milano fiind favorita clara la pariuri, dovada si cota de 1.17 oferta in acest moment de cea mai buna agentie online, bet365. Milanezii vor sa faca uitat repede sezonul trecut cand au terminat doar pe cinci, prinzand Europa League, asta in conditiile in care pretentiile echipei sunt mult mai mari. La fel ca si adversara din aceasta dupa amiaza, Prato se afla la primul joc al verii, astfel ca exista un echilibru din acest punct de vedere. Echipa nu a rupt gura targului in sezonul trecut de Lega Pro C1/B, terminand pe locul zece, ratand astfel intrarea in play-off-ul de promovare, fiind chiar prima de sub zona ce asigura prezenta in play-off. Cota pentru 2 solist se invarte in jur de 9.00 in acest moment.
Pariuri Inter vs Prato
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.53

  • Este limpede faptul ca intre cele doua tabere exista o diferenta enorma din toate punctele de vedere. Acest lucru ne asteptam sa fie reliefat si pe tabela, iar Inter sa nu aiba probleme in a se impune si chiar sa preia conducerea din primele 45 de minute.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,