Pariuri Sportive Italia vs Germania – 15.11.2013

Bilet realizat de bonus in 14 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Italia vs Germania (15.11.2013) – ora 21:45
Introducere
Desi seara de vineri va avea in centrul atentiei meciurile de baraj catre Cupa Mondiala, trebuie sa spunem ca poate cel mai tare joc al serii va fi acest amical dintre Italia si Germania, amical ce se anunta foarte interesant, iar in acest moment cotele sunt extrem de echilibrate.
Ultima data cand s-au intalnit cele doua formatii a fost la Euro 2012 si in mod neasteptat la momentul respectiv, Italia a reusit o victorie cu 1-2, trimitandu-i pe nemti acasa.
Italia
Germania
Italienii au incheiat campania de calificare la Cupa Mondiala fara nici o infrangere dupa zece partide, luand piciorul de pe acceleratie pe final, atunci cand au scos doar doua remize cu Armenia acasa si Danemarca in deplasare, scor 2-2 de fiecare data. Balotelli si compania nu au pierdut in ultimele trei meciuri acasa, iar ultima infrangere pe teren propriu a avut loc in luna August, scor 1-2 in fata Argentinei.
Germania pe de alta parte va avea cateva indisponibilitati la ora jocului, insa cea mai importanta va fi cu siguranta absenta lui Bastian Schweinsteiger, jucatorul cu care practic se incepea primul 11. Nemtii au avut o campania de calificare perfecta, cu noua victorii si un egal, dar si o medie de 3,6 reusite pe partida. Germania a marcat in ultimele patru deplasari de fiecare data cel putin trei goluri pe joc.
Pariuri Italia vs Germania
Pronostic pariuri sportive: X2 @ 1.44
  • Germania pare la ora actuala poate cea mai solida selectionata din lume si este printre favoritele la castigarea Cupei Mondiale. Ne asteptam la un rezultat bun din partea nemtilor, desi vor avea cateva absente importante in lot.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!