Pariuri Sportive – Juventus vs Sassuolo – 15.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 14 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Juventus vs Sassuolo (15.12.2013) – ora 19:30
serieaJuventus si Sassuolo se vor duela in penultimul meci de duminica in Serie A, atunci cand vor fi puse fata in fata de la ora 19:30, in cadrul etapei cu numarul 16 din campionatul Italiei. La pariuri avem o favorita certa, si anume pe Juventus, cota pentru 1 solist nedepasind 1.20 la ora actuala.
Cum Sassuolo este la prima participare in Serie A, acesta este primul meci oficial intre cele doua tabere, acestea intalnindu-se si intr-un amical vara trecuta, scor 0-0 dupa 90 de minute.
JuventusSassuolo
Juventus vine dupa eliminarea din Champions League, insa in campionat s-a prezentat admirabil. Formatia de pe Juventus Stadium conduce clasamentul din Serie A, cu 40 de puncte din 45 posibile, dar si un golaveraj fabulos de 31-10. Juve are trei puncte peste AS Roma, ocupanta locului doi, iar in conditii normale este greu de crezut ca se va incurca la acest meci, in fata unei echipe net inferioaraDe partea cealalta a baricadei se afla Sassuolo, o formatie nou-promovata, aflata la prima participare in Serie A, dupa cum am spus. Oaspetii au inceput slab campionatul, insa au avut mai apoi o perioada buna, urcand peste linia de plutire, acolo unde se afla si acum, pe locul 17 mai exact. Sassuolo are 14 puncte si un golaveraj de 17-31, fiind formatia cu cea mai slaba defensiva.
Pariuri Juventus vs Sassuolo
Info pariuri sportive: Juventus -1.5 HA @ 1.55

  • Ne-am orientat catre o victorie fara emotii a campioanei si totodata a liderului la zi din Italia, mai ales ca va intalni o formatie nou-promovata careia ii este greu sa emita pretentii de la o astfel de deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!