Pariuri Sportive Juventus vs Udinese – 01.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 1 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Juventus vs Udinese (01.12.2013) – ora 19:30
Introducere
Derby-ul etapei cu numarul 14 in Italia Serie A va avea loc in aceasta seara de la ora 19:30 si le va pune fata in fata pe doua formatii de traditie in Italia, Juventus si Udinese. Cotele sunt clar de partea campioanei, balanta fiind mai dezechilibrata decat ne-am fi asteptat.
Juventus
Udinese
Torinezii pornesc ca mari favoriti, cota oferita de bet365 fiind cea mai mare de pe piata pentru victoria gazdelor, si anume 1.30 in acest moment. Juve are niste cifre impresionante, iar dupa 13 etape scurse din campionatul Italiei se afla pe fotoliul de lider, cu 34 de puncte adunate pana acum si cu un golaveraj de 28-10, avand un punct peste ocupanta locului doi, AS Roma, si sase peste Napoli, formatia care inchide podiumul.
Udinese afla intr-o zona a clasamentului care nu ii face deloc cinste, o zona cu care nu ne-a obisnuit in ultimii ani. Formatia vizitatoare este a 12-a in clasamentul din Serie A, cu numai 16 puncte castigate in 13 etape si cu un golaveraj de 12-15, netraversand o perioada tocmai de laudat. Opt puncte ii despart pe oaspeti de locurile de Europa League, insa in ritmul de pana acum sunt slabe sanse sa ca trupa din Udine sa ajunga in primele cinci ale clasamentului.
Pariuri Juventus vs Udinese
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.73
  • Balanta acestui meci este foarte dezechilibrata la ora actuala, Juventus avand in mod clar toate argumentele de partea ei, drept pentru care avem mare incredere in echipa gazda si am mers pe o victorie a acesteia cu preluarea avantajului pe tabela inca dinainte de pauza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!