Pariuri Sportive Lazio vs Apollon – 07.11.2013

Bilet realizat de bonus in 7 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Lazio vs Apollon (07.11.2013) – ora 22:05
Introducere
Joi seara cu incepere de la ora 22:05, Lazio si Apollon vor fi puse fata in fata in cadrul celei de-a patra etape din Uefa Europa League, faza grupelor. Partida are o miza foarte mare, mai ales ca in Grupa J sunt trei echipe care se bat pentru primavara europeana.
Meciul tur din Cipru intre cele doua formatii s-a incheiat la egalitate, fara gol marcat, ambele echipe aratandu-si forta in defensiva.
Lazio
Apollon
Lazio porneste ca mare favorita la toate agentiile de pariuri online in momentul de fata, iar cota pentru 1 solist se invarte in jur de 1.30. Italienii au nevoie neaparat de victorie pentru a mai scapa de emotii pe finalul grupei. Lazio este a doua in Grupa J, cu cinci puncte adunate si cu un golaverage de +1, si anume 4-3. Un singur punct ii desparte pe italieni de urmatoarea clasata.
Apollon pe de alta parte este o formatia de temut, lucru aratat si in meciurile precedente. Plus de asta cipriotii sunt intr-o forma buna si vin dupa doua meciuri fara infrangere in Europa League. Oaspetii au adunat patru puncte pana acum si au un golaverage pe muchie de cutit, de 2-2. O victorie ar fi obligatorie pentru oaspeti, desi nu va fi deloc usor, asta daca vor sa spere in continuare la un loc in 16-imile competitiei.
Pariuri Lazio vs Apollon
Pronostic pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.44
  • Dupa 0-0 in tur ne asteptam la un duel intre Lazio si Apollon fara nici o ploaie de goluri. Plus de asta cota pentru sub 3,5 goluri in acest meci este mai mult decat acceptabila, mai ales ca in momentul de fata nici una din echipe nu rupe gura targului din punct de vedere ofensiv, insa ambele stau bine in aparare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!