Pariuri Sportive – Lazio vs Parma – 30.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Lazio vs Parma (30.003.2014) – ora 16:00
serieaAstazi de la ora 16:00 Serie A va oferi un duel extrem de interesant si echilibrat, ce poate decide lucruri importante in lupta pentru locurile de Europa League. Lazio si Parma vor fi adversare, in etapa 31 din Italia.
Meciul tur s-a terminat nedecis, scor 1-1 la Parma, insa intre timp a mai avut loc o disputa, scor 2-1 pentru Lazio in Coppa Italia.
LazioParma
Lazialii traverseaza o perioada destul de slaba, fiind din ce in ce mai departe de locurile ce duc in cupele europene. Stefan Radu si colegii sai au castigat un singur punct in ultimele doua etape, ajungand astfel la un total de 42 de puncte si la un golaveraj negativ, de 37-38, cu probleme serioase la nivel de atac. Din 14 meciuri, Lazio a pierdut trei acasa, castigand sapte si remizandu-le pe restul de patru.Parma pe de alta parte vine la acest meci dupa infrangerea de etapa trecuta in fata liderului, scor 1-2 in deplasare, stopand astfel seria fabuloasa de rezultate. Oaspetii au 47 de puncte si ocupa locul sase, la un punct de Top 5, insa in anumite conditii si pozitia a sasea poate duce in Europa League. Golaverajul de 47-34 este unul admirabil, iar cand vine vorba de deplasari, Parma este a cincea in Italia la acest capitol.
Pariuri Lazio vs Parma
Info pariuri sportive:  Parma +1.0 HA @ 1.33

  • Cota nu este foarte tentanta, insa ne bazam pe forma buna a oaspetilor, exceptand ultima etapa, dar si pe faptul ca Lazio a lasat mult de dorit in actualul sezon, netraversand o perioada buna nici in momentul de fata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,