Pariuri Sportive – Leverkusen vs Bremen – 10.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Leverkusen vs Bremen (10.05.2014) – ora 16:30
bundesligaUltima runda din Germania Bundesliga le va pune fata in fata pe Bayer Leverkusen si Werder Bremen, sambata dupa amiaza de la ora 16:30, meciul avand o miza foarte mare pentru echipa gazda.
Bayer Leverkusen are de luat o revansa dupa ce in tur a fost invinsa cu 0-1 de Werder in deplasare.
Leverkusen Bremen
Gazdele acestui joc vin dupa patru etape bune, cu trei victorii si un egal, fiind favoriti la obtinerea locului patru, insa pentru a fi siguri si a depinde doar de ei au nevoie de victorie. Leverkusen a adunat 58 de puncte pana acum si este a patra, cu un golaveraj de 58-40, avand un singur punct peste Wolfsburg si trei peste M’gladbach, echipe care de asemenea au sanse matematice la Top 4. Werder Bremen, dupa cum am spus, nu are pentru ce sa mai traga in acest final de sezon, stiind deja in mare masura unde va termina, si anume intre locurile 9-12 cel mai probabil. Momenta verzii sunt pe pozitia a 12 cu 39 de puncte si un golaveraj de 41-64, departe de zona rosie a clasamentului si fara nici un fel de emotii de cateva saptamani.
Pariuri Leverkusen vs Bremen 
Info pariuri sportive: Leverkusen -1.5 HA @ 1.63

  • Leverkusen e obligata sa castige acest ultim joc din Bundesliga si nu ne asteptam la altceva din partea gazdelor, ba chiar mizam pe o victorie lejera contra unei echipe fara obiectiv.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,