Pariuri Sportive – Liberec vs Plzen – 15.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Liberec vs Plzen (15.09.2014) – ora 20:00
Slovan Liberec si Viktoria Plzen vor pune capat etapei cu numarul sapte din Cehia Synot Liga. Meciul va avea loc luni seara de la ora 20:00. De precizat ca ambele tabere au fost eliminate din cupele europene de echipe romanesti. Mai exact, Liberec a fost eliminata de Astra, iar Plzen de Petrolul. Viktoria Plzen a scos un egal pe acest teren sezonul trecut, ca mai apoi sa se impuna acasa cu scorul de 6-0.
Liberec Plzen
Slovan Liberec nu are inceputul de campionat dorit, dovada ca dupa sase etape si-a trecut in cont numai o victorie, patru remize si o infrangere, fiind pe locul 12 cu sapte puncte si un golaveraj de 10-7. Slovan Liberec este la numai trei puncte deasupra zonei de plutire. Trebuie precizat faptul ca in campionat, echipa gazda nu a fost invinsa niciodata in cursul anului 2014. Viktoria Plzen se prezinta la acest meci din postura de lider, avand ocazia sa se distanteze la trei puncte de locul doi in cazul unui succes. Oaspetii au 13 puncte si un golaveraj de 15-5 dupa sase runde scurse. Oaspetii au cea mai buna ofensiva din campionat, cu o medie de 2,5 reusite pe meci, putandu-se lauda si cu a doua aparare din Synot Liga.
Pariuri Liberec vs Plzen
Info pariuri sportive: Plzen (Draw no bet) @ 1.44

  • Mizam pe victoria echipei mai bune in acest meci, si anume Viktoria Plzen, lider la zi al campionatului. Totusi daca oaspetii vor scoate doar o remiza pe acest teren, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , ,