Pariuri Sportive – Lille vs Bordeaux – 27.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Lille vs Bordeaux (27.04.2014) – ora 22:00
ligue1Meciul din aceasta seara, ora 22:00, dintre Lille si Bordeaux nu are tocmai o miza ridicat pentru nici una din cele doua tabere, clasamentul incepand deja sa se contureze cu cat ne apropiem de final.
Surprinzator sau nu, Bordeaux, echipa oarecum mai slab cotata, a obtinut toate punctele in tur dupa ce s-a impus cu 1-0.
LilleBordeaux
Lille poate fi considerata revelatia acestei stagiuni, iar dupa 34 de runde scurse a adunat 64 de puncte si un golaevraj de 38-20, avand o defensiva de fier care a compensat de multe ori slabiciunile din ofensiva. Lille este a treia in clasament, cu patru puncte peste St. Etienne si cu un meci in minus, astfel ca e greu de crezut ca trupa gazda mai poate rata ultimul loc de Champions League.Bordeaux traverseaza si ea o perioada destul de buna, necunoscand gustul esecului in ultimele cinci etape. Oaspetii au bifat patru egaluri si un succes mai precis, insa au sanse mici sa mai prinda Europa League. Formatia vizitatoare este a saptea in Ligue 1, cu 48 de puncte si un golaveraj de 45-39, echipa avand un sezon mai bun decat cel de anul trecut.
Pariuri Lille vs Bordeaux 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Lille este cea mai in forma echipa a momentului in Franta, iar in fata lui Bordeaux nu va fi usor, insa ne asteptam sa obtina toate cele trei puncte, mai ales ca va avea avantajul terenului propriu.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,