Pariuri Sportive – Lituania vs Estonia – 09.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Lituania vs Estonia (09.10.2014) – ora 21:45
Lituania si Estonia vor fi adversare astazi de la ora 21:45 in calificarile pentru Campionatul European de peste doi ani din Franta. Meciul se anunta foarte echilibrat si strans, asa cum o arata si cotele oferite de agentii, iar in opinia noastra nimic nu anunta un spectacol pe cinste intre cele doua tabere.
Lituania Estonia
Surprinzator sau nu, dupa prima etapa scursa din aceasta campanie de calificare, Lituania se afla pe fotoliul de lider in Grupa E, cu trei puncte si un golaveraj de 2-0, cifre identince cu ale liderilor din Anglia. Lituanienii s-au impus luna trecuta in primul meci, scor 2-0 in deplasare cu amatorii din San Marino, acel joc fiind o buna ocazie de a-si imbunatati si golaverajul de altfel, lucru care nu s-a intamplat tocmai asa cum isi doreau. Estonia pe de alta parte este o formatie ceva mai solida la prima vedere, echipa oaspete incepand de asemenea cu o victorie aceasta campanie, scor 1-0 acasa cu Slovenia, fiind astfel pe locul trei din cauza golaverajului. Oaspetii au sansa a doua la pariuri, cota oferita de Sportingbet fiind de 3.50 in momentul de fata. Estonia a castigat ultimul meci contra Lituaniei, 1-0 in 2012 intr-un joc amical.
Pariuri Lituania vs Estonia
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.45

  • Se intalnesc doua formatii fara ofensive remarcabile, doua formatii obisnuite cu meciurile mai putin generoase in reusite, fiecare bifand doar cate un meci de over 2,5 in precedentele cinci meciuri jucate. Plus de asta, cele sase meciuri directe din 2008 pana in prezent au oferit mereu maxim doua goluri.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,