Pariuri Sportive – Livorno vs Lazio – 27.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Livorno vs Lazio (27.04.2014) – ora 16:00
serieaStefan Radu si colegii sai de la Lazio vor disputa astazi un meci fara miza prea mare pentr ei pe terenul lui Livorno, echipa care va fi nevoita sa dea totul pentru a mai spera la salvare. Fluierul de start va fi la ora 16:00.
Lazio a castigat ultimele trei intalniri directe cu echipa nou-promovata, in turul acestui campionat impunandu-se cu 2-0 la Roma.
LivornoLazio
Livorno este in cadere libera, fiind cea mai iesita din forma echipa la ora actuala in Serie A, cu un singur punct in ultimele cinci etape. Gazdele au ajuns sub linia de plutire, pe locul 19 mai precis, la trei lungimi de zona salvatoare. Livorno are 25 de puncte si un golaveraj de 36-67, avand de departe cea mai fragila defensiva din campionatul Italiei la ora actuala.Lazio pe de alta parte vine la acest meci dupa egalul de etapa trecuta, scor 3-3 acasa cu Torino dupa un meci un spectacolul a fost la el acasa. Lazialii sunt pe pozitia a noua in Serie A, fara sperante prea mari la un loc de Europa League. Dupa 17 deplasari pana acum pentru echipa din capitala aceasta a izbutit sa se impuna numai de cinci ori.
Pariuri Livorno vs Lazio 
Info pariuri sportive: X2 @ 1.36

  • Am ales sa mergem pe mana echipei mai bune in acest duel, Lazio, si anume sa nu piarda deplasarea de pe terenul celei mai iesite din forma echipe a momentului in Serie A.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,