Pariuri Sportive – Luxemburg vs Belarus – 08.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Luxemburg vs Belarus (08.09.2014) – ora 21:45
Preliminariile pentru Campionatul European din 2016 le vor pune fata in fata pe echipele nationale ale Luxemburgului si ale Belarusului, luni seara de la ora 21:45, meciul facand parte din Grupa C. Alaturi de acestea, in Grupa C se mai afla Spania, Macedonia, Slovacia si Ucraina.
Belarus a castigat cu 2-0 ultimul meci direct, in preliminariile pentru Euro 2012, insa pe teren propriu. In deplasare nu a reusit decat un 0-0.
Luxemburg Belarus
Luxemburg a crescut destul de mult in ultimii ani si nu mai este tocmai acea formatie care fara 5-6 goluri nu scapa dupa un meci cu un adversar ceva mai bun. Echipa gazda se lauda cu ultimul rezultat inregistrat, 1-1 in fata Italiei inainte de Cupa Mondiala. Plus de asta, in ultimii doi ani Luxemburg a scos rezultat bune sau macar s-a tinut tare in fata unor echipe ca Portugalia, Irlanda de Nord, Finlanda, Armenia sau Scotia. Belarus are lotul mai valoros fara doar si poate, insa echipa nu rupe gura targului cand vine vorba de meciurile din deplasare. Oaspetii au o victorie, un egal si trei infrangeri in precedentele cinci deplasari, iar un inceput cu dreptul este singura optiune pentru bielorusi. In oferta bet365 avem parte de o cota foarte atractiva pentru succesul oaspetilor, si anume 1.57 la ora actuala si merita incercat acest pariu.
Pariuri Luxemburg vs Belarus
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.57

  • Desi nu va fi o misiune atat de usoara pe cat pare, Belarus este totusi echipa mult mai buna la prima vedere, iar noi mizam pe victoria acesteia, mai ales ca si cota este una foarte atractiva la ora actuala.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,