Pariuri Sportive – Lyon vs Marseille – 15.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 14 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Lyon vs Marseille (15.12.2013) – ora 22:00
ligue1 logoDerby-ul etapei in Franta Ligue 1 va avea loc duminica seara de la ora 22:00, atunci cand se va incheia de altfel runda cu numarul 18. Lyon si Marseille vor fi puse fata in fata intr-un meci ce se anunta foarte imprevizibil, intre doua tabere in scadere de forma am putea spune, care s-au prezentat sub asteptari pana acum.
In sezonul trecut am avut parte de doua intalniri directe. O data s-a impus Lyon in deplasare cu 1-4, ca in retur sa avem parte de o remiza alba.
LyonMarseille
Lyon poate fi considerata fara nici un fel de dubiu marea dezamagire a acestui sezon din Franta. OL a inceput tare campionatul, insa s-a stins pe parcurs, iar dupa 17 etape scurse nu se poate lauda cu pozitia din clasament, a zecea mai exact. Gourcuff si compania au 23 de puncte si un golaverage pe muchie de cutit, cu 24 de goluri marcate si 23 primite. Lyon a bifat o singura victorie in ultimele patru partide de campionat.Marseille de cealalta parte a dat la un moment dat senzatia ca poate tine pasul cu Monaco si PSG, insa la fel ca Lyon, s-a stins pe parcurs. OM este a cincea in clasament dupa 17 runde in care a castigat 27 de puncte si a ajuns la un golaveraj de 23-16. Marseille are noua puncte sub ultimul loc de pe podium, si doua puncte sub locul patru, ultimul ce asigura prezenta in cupele europene.
Pariuri Lyon vs Marseille
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.62

  • Lyon si Marseille nu mai sunt aceleasi echipe de speriat ca in ultimii ani, iar meciul se anunta a fi unul strans si echilibrat, la fel ca ultimul, din luna Martie, cand n-am avut parte de nici o reusita.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!