Pariuri Sportive – Lyon vs PSG – 12.05.2013

Bilet realizat de bonus in 12 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Lyon vs PSGDerby-ul etapei cu numarul 36 din Franta Ligue 1 va avea loc pe terenul lui Lyon, acolo unde OL va primi vizita liderului detasat, PSG, si cel mai probabil viitoarei campioane a Frantei. Cotele sunt extrem de echilibrate, fiind posibil orice intr-un astfel de duel in mod normal.

Lyon si-a revenit, reusind 3 victorii si 1 egal in ultimele 4 etape, asta dupa ce ajunsese la un moment dat la 5 runde fara succes in campionat. Gazdele ocupa insa doar locul 3 cu 63 de puncte, la 4 punte in spatele lui Marseille, echipa de pe pozitia secunda. Cifrele gazdelor sunt 63 de puncte si un golaverage de 58:36.
Pe teren propriu situatia gazdelor este destul de buna, acestia reusind 10 victorii si 4 remize, la care se mai adauga 3 infrangeri.

PSG pe de alta parte este cea mai in forma echipa a momentului in Franta, cu 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 runde. Parizienii ocupa prima pozitie a clasamentului cu 74 de puncte si un golaverage impresionant de 62:21, avand cel mai puternic atac si cea mai solida aparare.
Cand vine vorba de deplasari, Zlatan si compania au strans in medie 2 puncte pe meci in urma a 17 partide, conducand in Franta si la acest capitol.

In ultimele 2 sezoane PSG si Lyon s-au intalnit de 4 ori. O singura data au castigat gazdele acestui joc, PSG de alte 2 ori, iar un al meci s-a incheiat cu un spectaculos 4-4 in februarie 2012.

Pronostic pariuri sportive: PSG (draw no bet) @ 1.62
PSG este la ora actuala cea mai puternica formatie din Franta fara nici un dubiu. Lyon nu s-a ridicat la acelasi nivel cu parizienii pe parcursul acestui sezon, iar noi ne asteptam as vedem un nou rezultat bun din partea oaspetilor, mai ales ca o victorie le-ar aduce titlul din punct de vedere matematic.