Pariuri Sportive – M. Tel Aviv vs Bordeaux – 12.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 11 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Maccabi Tel Aviv vs Bordeaux (12.12.2013) – ora 20:00
Introducere
uelO alta dezamagire din aceasta stagiune in Europa League, Bordeaux, se va deplasa joi seara de la ora 20:00 pe terenul lui Maccabi Tel Aviv, formatie calificata 99% in faza 16-imilor. Francezii vor pune astfel capat unei participari rusinoase in Europa League, asta dupa parcursul de pana acum.
Partida tur dinte cele doua echipe a avut loc la inceputul lunii Octombrie, atunci cand israelienii s-au impus cu scorul de 1-2 in deplasare.
Maccabi Tel Aviv
Bordeaux
Maccabi Tel Aviv este una din surprizele placute ale acestei editii, iar dupa primele cinci etape se poate declara multumita, fiind in mare masura ca si calificata mai departe. Gazdele au opt puncte si un golaveraj de 6-5, cifre cu care ocupa pozitia secunda in Grupa F, avand totodata si trei puncte peste APOEL, aceasta din urma avand meci greu in deplasare cu liderul Frankfurt.
Dupa cum am spus, despre Bordeaux nu sunt multe cuvinte de lauda, cel putin vis a vis de parcursul din Europa League. Francezii sunt ultimii in aceasta grupa, grupa din care mai fac parte APOEL, Maccabi Tel Aviv si Frankfurt. Doar trei puncte au adunat oaspetii pana acum si un golaveraj de 4-9, avand o singura victorie si alte patru infrangeri.
Pariuri Maccabi Tel Aviv vs Bordeaux
Info pariuri sportive: Peste 1.5 goluri @ 1.38
  • Am ales un pariu la o cota mai putin tentanta, insa suntem de parere ca vom vedea un meci destul de frumos si de ce nu, generos in reusite. Maccabi este o formatie puternica pe teren propriu, plus ca si Bordeaux va incerca sa mai spele din rusinea acestei editii de UEL.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!