Pariuri Sportive Mainz – Stuttgart – 11.08.2013

Bilet realizat de bonus in 10 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Mainz vs Stuttgart (11.08.2013) – ora 16:30
Introducere
Prima etapa din Bundesliga le va pune fata in fata duminica de la ora 16:30 pe Mainz si Stuttgart intr-o partida ce se anunta extreme de interesant si echilibrata. Acest echilibru este reliefat si de cotele oferite de agentii, Mainz pornind usor favorita cu o cota in jur de 2.30 pentru unu eventual succes.
In stagiunea precedenta de Bundesliga Mainz s-a impus o data pe teren propriu, scor 3-1, iar in retur s-a terminat la egalitate, scor 2-2.
Mainz
Stuttgart
MainzMainz a mers impecabil in noul sezon, fie ca vorbim de partidele amicale, fie de cele oficiale. Ce-i drept formatia gazda nu a disputat decat trei meciuri in aceasta vara. In cele doua partide de pregatire Mainz s-a impus cu 4-1 in fata lui West Ham si cu 3-1 contra celor de la Bastia, ca mai apoi in Cupa Germaniei sa treaca cu emotii de Fortuna Koln, scor 2-1 in deplasarea de weekend-ul trecut.
StuttgartStuttgart in schimb priveste foarte increzatoare spre noul sezon, avand in vedere parcursul bun din amicale. Echipa oaspete a disputat nou meciuri de-a lungul acestei veri, atat oficiale, cat si amicable. Sase partide de pregatire au fost trecute in contul trupei lui Maxim, aceasta reusind patru victorii, un egal si o infrangere. In meciurile oficiale oaspetii acestui joc au inregistrat un succes si doua remize.
Pariuri Mainz vs Stuttgart
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.44
  • Am ales pentru acest meci sa mergem pe minim 2-3 goluri marcate, la fel ca in ultimele patru intalniri din precedentele doua sezoane. De altfel in aceste jocuri s-au marcat in medie peste 4 goluri pe meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!