Pariuri Sportive – Man City vs West Brom – 07.05.2013

Bilet realizat de bonus in 6 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Manchester City vs West BromMarti seara de la ora 21:45 va avea loc meciul restant din Premier League dintre campioana de anul trecut, Manchester City si una din echipele frumoase ale sezonului curent, West Brom. Cotele sunt inclinate clar in favoarea gazdelor, acestia pornind ca mari favoriti, cu o cota de 1.33 in oferta bet365 la ora actuala.

Echipa gazda este intr-o forma buna, Manchester City avand 10 puncte in ultimele 5 etape, asigurandu-si in mare parte locul al 2-lea. O victorie in acest duel ar asigura locul second gazdelor in proportie de 99%. Cu 72 de puncte si un golaverage de 61:31, City se afla la 4 puncte peste pozitia a 3-a, cu 3 meciuri ramase.
Pe teren propriu Aguero si compania au un bilant excelent, cu 13 victorii, 3 remize si 1 singura infrangere pana acum.

West Brom pe de alta parte vine dupa 5 etape slabe in care nu a izbutit sa isi treaca in cont decat 4 puncte. Oaspetii au avut insa un sezon foarte bun, sezon in care si-au trecut in cont 48 de puncte si au ajuns la un golaverage pozitiv de 48:47, ocupand pozitia a 8-a.
Cand vine vorba de deplasari, WBA a castigat doar 18 puncte din 17 meciuri, fiind a 9-a la acest capitol in Anglia.

In 2012 cele doua formatii s-au intalnit in doua meciuri, ambele castigate de Manchester City cu un scor general de 6-1.

Pronostic pariuri sportive: Manchester City -1.0 Handicap Asiatic @ 1.50
Manchester City este net superioara in acest duel, plus ca echipa gazda se afla si intr-o perioada mai buna, in timp ce WBA traverseaza o forma slaba. In conditii normale City ar trebui sa obtina Victoria, mai ales ca va avea si suportul fanilor.