Pariuri Sportive – Manchester C. vs West H. – 27.04.2013

Bilet realizat de bonus in 27 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Manchester City vs West HamCampioana din sezonul trecut in Premier League, Manchester City, o va gazdui pe West Ham United sambata dupa amiaza de la ora 14:45 in partida de deschidere a etpaei cu numarul 35 din Anglia. Cotele sunt inclinate in mod evident in favoarea cetatenilor, acestia fiind cotati cu 1.29 la bet365.com.

Manchester City vine dupa 5 etape in care cu siguranta era loc de mai bine. Aguero si compania au inregistrat 3 victorii si 2 infrangeri in aceasta perioada, cimentandu-si in mare masura pozitia a 2-a. Cu 68 de puncte si un golaverage de 59:30, City are 5 puncte avans fata de locul 3, dar si un meci in minus disputat.
Gazdele sunt pe locul 2 si intr-un clasament al meciurilor jucate pe propriul teren, acolo unde au bifat 39 de puncte din 48 posibile.

Pe de alta parte West Ham este neinvinsa in ultimele 5 etape de campionat si vine la acest meci pentru un nou rezultat bun, desi nu are nici un obiectiv pe final de sezon. Ciocanarii ocupa locul 10 cu 42 de puncte si un golaverage de 40:47, departe de retrogradare.
Cand vorbim de deplasari, oaspetii nu stau prea bine, avand doar 3 victorii in 17 meciuri de campionat, si doar 13 puncte trecute in cont.

Cele doua tabere au remizat in partida tur disputata la Londra, scor 0-0, in conditiile in care West Ham se prezinta din postura de nou-promovata.

Pronostic: 1 pauza / 1 final @ 1.73
City se descurca admirabil in fata propriilor suporteri, dovada ca in ultimele 5 partide in toate competitiile acasa a inregistrat 5 victorii, marcand in total de 16 ori, fara sa primeasca nici macar un gol.