Pariuri Sportive – Manchester City vs Wigan – 17.04.2013

Bilet realizat de bonus in 17 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Manchester City vs WiganManchester City si Wigan vor fi puse fata in fata in primul meci de miercuri seara in Premier League, meci ce reprezinta o restanta din urma cu cateva etape. Cetatenii sunt mari favoriti la toate casele de pariuri, avand o cota de 1.25 la bet365.com in momentul de fata, chiar daca Wigan creste de la joc la joc in ultimele etape.

Gazdele ocupa pozitia a 2-a din Premier League cu 65 de puncte stranse si un golaverage impresionant de 57:27, avand astfel cea mai solida aparare din campionat. Forma de moment este una de laudat, Aguero si compania avand 12 puncte castigate in precedentele 5 etape de Premier League.
Situatia meciurilor de pe teren propriu este de asemenea una foaret buna, cu 11 victorii, 3 egaluri si 1 singur meci pierdut pe Etihad Stadium in campionat.

Wigan pe de alta parte vine dupa 5 etape foarte bune in care si-a trecut in cont nu mai putin de 10 puncte. Chiar si asa oaspetii ocupa prima pozitie de sub linia de plutire cu 31 de puncte si un golaverage slab de 37:57. Totusi trebuie precizat ca Wigan are 2 meciuri in minus fata de Aston Villa, echipa de pe locul 17.
Intr-un clasament al meciurilor jucate pe teren strain, Wigan este a 12-a, cu 15 puncte din tot atatea deplasari sustinute.

Manchester City s-a impus in ultimele 5 intalniri directe fara sa primeasca nici macar un gol.

Pronostic: 1 pauza / 1 final
Uitandu-ne pe ultimele rezultate directe dintre cele doua formatii ne dam seama ca Manchester City este net superioara, plus ca nu se pot compara cele doua echipe din nici un punct de vedere.. Ne asteptam astfel la o noua partida dominata de cetateni inca din start.

Cele mai bune cote pentru meciul Manchester City – Wigan sunt oferite de: Betclic + Bonus 40 RON.