Pariuri Sportive – Marseille vs Montpellier – 17.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Marseille vs Montpellier (17.08.2014) – ora 18:00
Primul meci de astazi in Franta Ligue 1 va avea loc de la ora 18:00 si le va pune fata in fata pe Olympique Marseille si Montpellier, meciul facand parte din cadrul etapei cu numarul doi in Franta.
Campionatul trecut Marseille a castigat ambele partide in fata celor de la Montpellier, scor 2-0 acasa si 3-2 in deplasare.
Marseille Montpellier
Marseille vine dupa o vara buna din punct de vedere al rezultatelor obtinut in amicale, si anume patru victorii si un rezultat de egalitate. Totusi cand a venit vorba de jocurile oficiale, OM nu a mai fost la acelasi nivel, reusind doar o remiza in prima runda a campionatului, scor 3-3 in deplasarea de pe terenul celor de la Bastia. Acum Marseille e favorita cu o cota de 1.55 la bet365. Montpellier se prezinta la acest meci intr-o forma mult mai slaba. Pe parcursul verii oaspetii au sustinut un singur amical cu portile deschise, cel incheiat la egaltiate cu Toulouse pe 19 Iulie, scor 2-2. Fosta campioana a Frantei a inceput slab si campionatul intern, pierzand cu 0-1 in fata lui Bordeaux etapa trecuta. Bet365 ofera o cota de 6.50 pentru succesul oaspetilor.
Pariuri Marseille vs Montpellier
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.55

  • Desi Marseille nu este intr-o forma de zile mari, nici Montpellier nu mai reprezinta aceeasi echipa de speriat de acum cativa ani, cand a reusit chiar sa castige titlul. Ne asteptam la o victorie a gazdelor, OM fiind superioara din majoritatea punctelor de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,