Pariuri Sportive M’gladbach vs Freiburg – 01.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 1 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

M’gladbach vs Freiburg (01.12.2013) – ora 18:30
Introducere
Astazi de la ora 18:30 va avea loc un meci foarte dezechilibrat la prima vedere, meci ce la va pune fata in fata pe Borussia M’gladbach si Freiburg, formatii aflate in zone total opuse ale clasamentului si in situatii total diferite.
Sezonul trecut Freiburg a bifat o victorie si un egal in fata lui M’gladbach, scor 1-1 in deplasare si 2-0 pe propria arena.
M’gladbach
Freiburg
Formatia gazda este pe val, fiind printre cele mai in forma echipe din Bundesliga. M’gladbach ocupa la ora actuala locul patru in clasament, ultimul de Champions League si va ramane acolo indiferent de rezultatul din acest meci. Gazdele au 25 de puncte si un golaveraj de 30-16, fiind la sase puncte sub Dortmund (locul trei) si la un punct peste Schalke (locul cinci), ambele avand insa un meci in plus disputat.
Freiburg in schimb se afla la polul opus al clasamentului, iar prima victorie din campionatul curent a venit abia in urma cu trei etape. Oaspetii au 11 puncte in dreptul lor si un golaveraj de 14-24, fiind pe locul 16 la ora actuala, primul de sub linia de plutire, insa care nu retrogradeaza direct, ci joaca barajul. Vis a vis de deplasari, Freiburg a adunat opt puncte pe teren strain, fiind a opta din Germania la acest capitol.
Pariuri M’gladbach vs Freiburg
Info pariuri sportive: Victorie M’gladbach @ 1.44
  • Borussia Moengladbach este una dintre cele mai in forma echipe ale momentului in Germania si nu ar trebui sa aiba probleme pe teren propriu contra unei formatii din subsolul clasamentului ce se zbate sa scape de locurile retrogradabile.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!