Pariuri Sportive – Mlada Boleslav vs Concordia Chiajna – 09.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Mlada Boleslav vs Concordia Chiajna (09.07.2014) – ora 19:00
Concordia Chiajna continua perioada de pregatirea din aceasta vara, iar miercuri seara de la ora 19:00 va da piept intr-un alt meci amical cu cehii de la Mlada Boleslav, echipa din prima liga de fotbal a Cehiei. De precizat ca inca nu au fost afisate cotele, iar acest joc este primul din istorie intre cele doua protagoniste.
Mlada Boleslav Concordia Chiajna
Mlada Boleslav si-a inceput pregatirea pentru sezonul viitor din timp, iar in ulrimele doua saptamani si jumatate a disputat sase meciuri amicale, bifand doua succese si patru rezultate de egalitate, una dintre remize fiind pierduta apoi la penalty-uri. Ce-i drept cehii n-au intalnit nici o echipa de speriat. Cehii spera sa inceapa stagiunea cu bine, ci nu la fel cum au terminat-o pe precedenta, cu infrangeri pe banda. Concordia Chiajna, la fel ca si adversara din acest meci amical, a terminat sezonul trecut in corzi, fara victorie in ultimele trei partide. Ilfovenii n-au fost insa la fel de activi in aceasta vara, disputand pana acum doar un singur meci amical, cel din urma cu cinci zile pierdut contra celor de la Haladas, scor 0-1. Punctul slab al celor din Chiajna ramane in continuare jocul de atac.
Pariuri Mlada Boleslav vs Concordia Chiajna
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri

  • La ora actuala nu au aparut cotele pentru acest meci, fiind un joc amical. Ne asteptam insa la un duel cu maxim trei erusite intre cele doua formatii, nici una dintre ele neavand un atac de speriat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,