Pariuri Sportive – Montpellier vs Lyon – 19.04.2013

Bilet realizat de bonus in 18 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Montpellier vs LyonDerby-ul etapei cu numarul 33 din Franta Ligue 1 va avea loc chiar vineri in deschiderea rundei de la ora 21:30. Campioana en-titre Montpellier va primi vizita celor de la Lyon. Cotele sunt foarte echilibrate, la fel cum probabil va fi si partida. La bet365.com gazdele pornesc cu prima sansa, avand o cota de 2.20.

Montpellier vine dupa 5 etape foarte slabe in care nu a reusit sa isi treaca in cont decat 4 puncte, pierzand orice sansa reala de a mai prinde un loc de cupa europeana. Campioana Frantei are 48 de puncte dupa 32 de etape scurse, dar si un golaverage pozitiv de 49:41. Cu aceste cifre gazdele ocupa pozitia 7-a in Ligue 1, la 6 puncte de locurile ce duc in Europa League.
De precizat insa faptul ca echipa gazda este printre cele mai puternice din Franta in fata propriilor suporteri, dovada ca a bifat 34 de puncte din 48 posibile in acest sezon de Ligue 1.

Lyon de cealalta parte a baricadei se afla intr-o situatie asemanatoare cu cea a adversarilor. Mai exact echipa oaspete este intr-o forma foarte slaba, avand 1 victorie in ultimele 5 etape, pierzand astfel locul 2. Cu 56 de puncte Lyon a ajuns pe 3, laudandu-se cu un golaverage bun de 52:34.
OL este pe pozitia a 5-a intr-un clasament al partidelor disputate pe teren strain in acest campionat.

Cele doua formatii s-au intalnit de 2 ori in acest sezon pana acum. Prima data in Supercupa cand au terminat la egalitate, scor 2-2 dupa 90 de minute, trofeul fiind castigat apoi de Lyon, si a doua oara in campionat cand tot Lyon a castigat cu 1-0.

Pronostic: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic
Avand in vedere ca se intalnesc doua echipe cu posibilitati ofensive, in special Montpellier pe teren propriu, ne asteptam la un meci frumos si de ce nu, la minim 2-3 reusite. Plus de asta ultimele 5 rezultate directe recomanda un astfel de pronsotic.

Cele mai bune cote pentru meciul Montpellier – Lyon sunt oferite de: William Hill + Bonus 25 LIRE.