Pariuri Sportive Nagoya vs Arsenal – 22.07.2013

Bilet realizat de bonus in 22 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Arsenal Londra va disputa cel de-al treilea amical al verii, luni la orele pranzului (13:30), in fata japonezilor de la Nagoya, formatie de prima liga. Un lucru este cert, si anume faptul ca Arsenal porneste de departe cu prima sansa, cu o cota in jur de 1.30, 1.35 pentru un eventual succes.

Nagoya are insa un avantaj destul de important, si anume avantajul meciurilor oficiale in picioare, japonezii aflandu-se in plin campionat. Acestia sunt si intr-o forma buna, cu trei victorii in precedentele patru partide, toate fiind partide de over 2.5.
Mai mult decat atat, Nagoya are trei victorii in ultimele trei meciuri acasa, dar acest lucru s-a intamplat in fata unor formatii net inferioare lui Arsenal.

Tunarii pe de alta parte se prezinta la acest meci dupa ce si-au inceput perioada de pregatire cu amicale abia in urma cu o saptamana. Londonezii au disputat pana acum doua partide amicale, marcand de fiecare data cate sapte goluri, in victoriile 0-7 vs Indonesia si 1-7 vs Vietnam.
Acest lucru nu face decat sa confirme ca Arsenal continua sa aiba o forta ofensiva de invidiat, iar in aceasta vara, spre deosebire de alti ani, tunarii sunt gata sa investeasca zeci de milioane de euro in transferuri.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final
Nu ar fi nimic iesit din comun sa vedem un meci pe care Arsenal sa il domine de la un cap la altul, ba chiar ne asteptam la asa ceva tinand cont de diferenta foarte mare de valoare dintre cele doua tabere.