Pariuri Sportive Napoli vs Marseille – 06.11.2013

Bilet realizat de bonus in 6 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Napoli vs Marseille (06.11.2013) – ora 21:45
Introducere
Napoli si Marseille vor fi puse fata in fata miercuri seara cu incepere de la ora 21:45 in cadrul etapei cu numarul patru din faza grupelor Uefa Champions League. Napoletanii sunt favoriti si nu isi permit pasi gresiti, pe cand Marseille nu prea mai are pentru ce sa lupte.
Meciul tur s-a disputat in urma cu doua saptamani, atunci cand Higuain si colegii sai s-au impus in Franta cu scorul de 1-2.
Napoli
Marseille
Elevii lui Rafa Benitez pornesc cu prima sansa in acest duel atat la pariuri, cat si pe hartie. Napoli este de altfel si obligata sa castige acest meci, avand in vedere ca duce o lupta strans pentru primava Champions League cu Dortmund si Arsenal. Napoletanii sunt pe trei in Grupa F, cu sase puncte si un golaverage de 4-4, avand acelasi numar de puncte ca si Dortmund sau Arsenal, primele doua clasate.
Cotata cu 10.00 in oferta bet365, aceasta fiind cea mai buna cota de pe piata, Marseille nu are sanse prea mari intr-un astfel de meci, mai ales ca nu a impresionat cu nimic pana acum. OM nu a reusit sa isi treaca in cont nici macar un punct dupa primele trei jocuri, avand si o grupa extrem de dificila ce-i drept. Francezii sunt pe patru in Grupa F, cu zero puncte si un golaverage slab de 2-7.
Pariuri Napoli vs Marseille
Pronostic pariuri sportive: Napoli -1.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • In conditii normale este greu de crezut ca Napoli se va incurca la acest meci, mai ales ca echipa se afla in forma si va intalni o trupa pe care a invins-o fara prea mari emotii in urma cu doua saptamani, chiar in deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!