Pariuri Sportive – Newcastle vs Everton – 25.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Newcastle vs Everton (25.03.2014) – ora 21:45
eplUnul din meciurile restante din Anglia Premier League ce vor avea loc la mijlocul acestei saptamani se va disputa pe St. James’ Park si le va pune fata in fata pe Newcastle si Everton, marti seara de la ora 21:45.
Everton e neinvinsa in ultimele patru meciuri directe cu Newcastle, avand trei victorii si un egal. Ultimele sase partide directe au oferit mereu goluri de ambele parti.
NewcastleEverton
Cu 46 de puncte in dreptul ei dupa 30 de etape, Newcastle spera intr-o victorie aici care sa o tina in carti vis a vis de obtinerea locului sapte, care ar putea duce in anumite conditii in Europa League. Cotofenele sunt intr-o perioada buna, dovada ca in ultimele patru etape au obtinut noua puncte. Golaverajul de 38-40 nu este tocmai unul bun, iar cu cifrele precizate pana acum, Newcastle se afla pe locul opt.Cu doua puncte sub Tottenham (locul cinci), dar si cu doua restante de disputat, Everton spera la locul cinci, fiind practic favorita sa-l obtina. Cu 54 de puncte si un golaveraj de 43-30, caramelele au a treia defensiva din Anglia, insa cu toate acestea se afla pe locul sase in Premier League. Everton a pierdut ultimele trei deplasari din campionat, iar in cele cinci din 2014 a castigat doar doua puncte.
Pariuri Newcastle vs Everton
Info pariuri sportive:  Ambele marcheaza @ 1.67

  • Newcastle isi joaca ultima sansa pentru un eventual loc de cupa europeana, in timp ce Everton nu trebuie sa piarda acest joc pentru a spera la cat mai mult, si anume la locul cinci dni clasament. Plus de asta ambele au ofensive capabile.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,