Pariuri Sportive – Newcastle vs Stoke – 26.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 26 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Newcastle vs Stoke City (26.12.2013) – ora 17:00
eplNewcastle si Stoke City vor fi puse fata in fata in aceasta seara de la ora 17:00 pe St James’ Park, gazdele avand clar prima sansa, atat pe hartie cat si la toate agetiile de pariuri online si nu numai.
Din 2012 pana acum cele doua formatii s-au confruntat de trei ori. De doua ori s-a impus Newcastle, scor 3-0 si 2-1, mereu acasa, iar o data s-au impus cei de la Stoke, scor 2-1 acasa pe Britannia Stadium.
NewcastleStoke City
Cu sase victorii, un egal si un esec in ultimele opt etape de campionat, Newcastle pare sa fi renascut si lupta pentru un loc de cupa europeana in aceasta stagiune. Cotofenele au 30 de puncte si un golaveraj pozitiv de 24-22, ocupand un loc sase cu care poate spera la o participare in Europa League. Patru victorii, trei remize si o infrangere au bifat gazdele in cele opt meciuri de acasa, fiind pe locul opt in Anglia la acest capitol.De partea cealalta a baricadei, Stoke City este o formatie greu de depasit, insa pe teren propriu. In deplasare oaspetii au castigat doar cinci puncte din 24 posibile. Cu doua victorii si doua remize in ultimele cinci etape, Stoke este intr-o forma foarte buna, urcand pana pe locul zece in clasament, cu 21 de puncte si un golaveraj de 17-21. Apararea se descurca bine, problema fiind de multe ori in atac.
Pariuri Newcastle vs Stoke City
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.73

  • Ne bazam pe forma exceptionala in care se afla Newcastle, cu sase victorii in ultimele opt etape de campionat.  Nu va fi usor insa, mai ales ca Stoke este o formatie greu de depasit, si neinvinsa de patru etape in campionat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!