Pariuri Sportive – Newcastle vs Sunderland – 01.02.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Newcastle vs Sunderland  (01.02.2014) – ora 14:45
eplCel mai incins meci al etapei cu numarul 24 din Premier League se anunta a fi cel dintre Newcastle si Sunderland de pe St. James’s Park, doua rivale locale ce au nevoie mare de toate cele trei puncte.
Desi Sunderland a avut un tur dezastruos de campionat, a reusit victoria in meciul tur, scor 2-1 acasa, iar ultima deplasare pe terenul rivalei a fost castigata cu un neverosimil 0-3.
NewcastleSunderland
Newcastle vine dupa remiza inregistrat in runda precedenta, scor 0-0 in fata lui Norwich, dupa ce in urma cu doua etape castigase in deplasare pe terenul lui West Ham, scor 1-3. Newcastle are un bilant modest pe teren propriu, si anume cinci victorii, trei remize si trei infrangeri, pierzand ultimele doua partide pe teren propriu in Preimer League, scor 0-2 cu Man City si 0-1 in fata lui Arsenal, primele doua clasate la ora actuala in Premier League.Sunderland pe de alta parte spera la cel putin un punct din aceasta deplasare si sa ramana astfel peste linia de plutire, acolo unde a iesit pentru prima data dupa mult etape in care a stat chiar pe ultima pozitie. Borini si compania ocupa acum locul 17 in clasament, cu 21 de puncte si un golaveraj de -14, avand 22 de reusite si 36 de goluri incasate si prntre cele mai fragile patru defensive din campionat. Sunderland n-a mai pierdut in fata lui Newcastle din 2011.
Pariuri Newcastle vs Sunderland
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73

  • Newcastle are fara dubii forta de a inscrie in fiecare meci, in timp ce Sunderland se afla clar in crestere de forma in ultima vreme. Ne asteptam astfel la goluri in ambele porti, mai ales ca orgoliile sunt foarte mari in acest derby.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,