Pariuri Sportive Odessa vs Sahtior – 10.07.2013

Bilet realizat de bonus in 8 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Odessa vs SahtiorSupercupa Ucrainei va avea loc miercuri seara de la ora 21:00 si le va pune fata in fata pe Sahtior si Ch. Odessa, desi Sahtior-ul lui Mircea Lucescu a realizat eventul, castigand atat cupa cat si campionatul. La bet365 in momentul de fata cota pentru victoria baietilor lui Lucescu este de 1.22.

Ch Odessa porneste de departe cu sansa a doua in acest meci, iar multi ar spune ca va pierde meciul de o maniera clara, inclusiv pe tabela de marcaj. Cei de la Ch. Odessa au disputat un singur meci de pregatire in aceasta vara, si anume remiza, scor 2-2 in fata lui S. Tiraspol.
Acestia disputa Supercupa Ucrainei datorita faptului ca au fost finalistii Cupei, in fata lui Sahtior, echipa care a castigat si campionatul, acest lucru facand sa avem o supercupa intre finalistele cupei.

Sahtior de cealalta parte nu a avut o perioada de pregatire atat de buna pe cat altii s-ar fi asteptat. Nu mai putin de 8 partide au fost disputate de campioana Ucrainei in aceasta vara, bilantul fiind unul modest, cu 4 victorii, 1 egal si 3 meciuri pierdute. Infrangerile au venit in fata lui Dinamo Tbilisi, campioana din Georgia, dar si in fata celor de la Spartak Moscova si Zenit St Petersburg.

Sahtior si Ch. Odessa s-au intalnit de 3 ori in ultimul an, elevii lui Lucescu castigand mereu la minim 3 goluri diferenta, iar scorul general este de 11-1.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.62
Dupa cum este si normal si cum majoritatea se asteapta, am ales sa mergem pe victoria Sahtiorului, insa cum cota este mult prea mica pentru a merita sa fie jucata singura, am decis sa mergem pe faptul ca Sahtior va conduce atat la pauza, cat si la final, avand in vedere ca doar o surpriza s-ar putea opune unui astfel de pronostic.