Pariuri Sportive – Osasuna vs Valladolid – 11.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Osasuna vs Valladolid (11.04.2014) – ora 22:00
laligaIn aceasta seara de la ora 22:00 se va deschide o noua etapa din Spania Primera Division, cea cu numarul 33. Osasuna si Valladolid vor fi adversare intr-un meci de sase puncte in subsolul clasamentului, ambele urmarind victoria.
Osasuna a castigat ultimele doua meciuri oficiale cu adversara de diseara, insa Valladolid s-a impus in ultima deplasare aici, scor 1-0 in Noiembrie 2012.
OsasunaValladolid
Echipa gazda vine dupa doua etape, cu un egal si o victorie, aceasta din urma pe terenul Almeriei, scor 2-1. Astfel gazdele au parasit zona retrogradarii, urcand pana pe locul 16 in clasament, cu 33 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 28-53. Cu o medie de sub un gol marcat pe etapa, doar Elche are o ofensiva mai slaba la ora actuala. Osasuna a castigat un singur punct in ultimele trei jocuri acasa.Valladolid se afla intr-o situatie asemanatoare, avand de asemenea patru puncte trecute in cont in ultimele doua etape de campionat. Echipa vizitatoare este prima peste linia de plutire, la egalitate cu Getafe, avand 31 de puncte in dreptul ei. Golaverajul de 32-50 nu le face cinste oaspetilor, avand o medie de un gol marcat pe etapa si una dinrte cele mai slabe patru defensive din campionat.
Pariuri Osasuna vs Valladolid
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.60

  • La un astfel de meci, in care se intalnesc doua echipe echilibrate, vecine de clasament, si cu probleme serioase la nivel de atac, este firesc sa alegem un astfel de pronostic, mai ales ca in ultimii ani scourile de under au fost predominante in intalnirile directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,