Pariuri Sportive P. Timisoara vs Pand. Tg. Jiu – 27.10.2013

Bilet realizat de bonus in 27 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Poli Timisoara vs Pandurii Tg. Jiu (27.10.2013) – ora 19:00
Introducere
Duminica seara de la ora 19:00, la Timisoara, va avea loc meciul dintre Poli Timisoara si Pandurii Tg. Jiu, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Romania Liga 1. La pariuri avem parte de niste cote foarte echilibrate, usor inclinate in favoarea oaspetilor.
Poli Timisoara
Pandurii Tg. Jiu
Timisorenii au inceput in forta campionatul, insa pe parcurs au cazut foarte mult, dar chiar si asa ocupa un loc in prima jumatate a clasamentului, datorita punctelor castigate la inceput. Poli Timisoara este a noua in clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte in cont in momentul de fata, si un golaverage negativ de 11-12. Etapa trecuta Poli Timisoara s-a impus pe terenul ultimei clasate, U Cluj cu scorul de 1-2.
Pandurii Tg. Jiu de cealalta parte a pierdut in mod clar la mijlocul acestei saptamani, scor 3-0 pe terenul Fiorentinei in grupele Uefa Europa League. Vice-campioana Romaniei are nevoie de victorie in acest meci pentru a tine aproape de podium. Oltenii au 20 de puncte in acest moment dupa 11 etape scurse, un golaverage impresionant de 26-13 si ocupa locul patru. Oaspetii dispun de cea mai puternica ofensiva din campionat, peste cea a Stelei sau a Astrei.
Pariuri Poli Timisoara vs Pandurii Tg. Jiu
Pronostic pariuri sportive: Pandurii Tg Jiu (Draw no bet) @ 1.48
  • La ora actuala Pandurii Tg. Jiu este in mod cert echipa mai buna si mai in forma. Ne asteptam la un nou succes al oltenilor in fata unei nou-promovate, dupa ce au spulberat-o pe FC Botosani cu 6-1 etapa trecuta. In caz de egalitate insa, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!