Pariuri Sportive Pandurii Tg Jiu – Dinpro – 19.09.2013

Bilet realizat de bonus in 18 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Pandurii Tg Jiu vs Dinpro (19.09.2013) – ora 20:00
Introducere
Pandurii Tg Jiu va incepe aventura europeana joi seara de la ora 20:00, atunci cand o va gazdui pe mult mai bine cotata, Dnipro. Oltenii sunt vazuti cu sansa a doua si la pariuri, desi nu avem parte de niste cote extrem de dezechilibrate.
Pandurii Tg. Jiu
Dnipro
Intr-o grupa cu Fiorentina, Dnipro si Ferreira, Pandurii Tg. Jiu este cea mai slab cotata echipa. Vice-campioana Romaniei se lauda insa cu performanta de a fi eliminat-o pe Braga din play-off-ul competitiei, cu o victorie chiar in returul din deplasare. Gazdele au la ora actuala trei victorii la rand inainte de acest meci, si cu siguranta s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate contra lui Dnipro, o echipa aflata pe val.
Ucrainienii pe de alta parte, dupa cum am spus, se afla intr-o forma de zile mari. Acestia au inregistrat patru succese si un egal in ultimele patru saptamani in toate competitiile, iar printre victime se numara si Sahtior Donets, in timp ce egalul a fost obtinut contra lui Dinamo Kiev. Cotata cu 2.00 la pariuri in oferta bet365, Dnipro este clar echipa cu lotul mai valoros si pe care s-a pus toata presiunea inainte de acest meci.
Pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Dnipro
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.50
  • Suntem de parere ca Pandurii nu se va da batuta cu una cu doua, si are sanse mari chiar sa si inscrie. Dnipro este o echipa cu un atac bun, si cu siguranta va iesi la joc, lucru ce face sa creasca sansele pentru un over 2.0.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!