Pariuri Sportive – Pandurii vs Gloria Bistrita – 29.04.2013

Bilet realizat de bonus in 28 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Pandurii vs Gloria BistritaCel mai dezechilibrat meci al etapei vine cu siguranta de la Targu Jiu, acolo unde una din revelatiile campionatului, Pandurii, o va intalni pe lanterna rosie a Ligii 1, Gloria Bistrita. Cota pentru victoria gazdelor este de doar 1.20 in momentul de fata la bet365.com.

Pandurii da semne de revenire dupa un inceput mai ezitant de an 2013. Gorjenii ocupa locul 4 in acest moment, insa cu o victorie ar urca pe pozitia a 2-a. In momentul de fata oltenii au 50 de puncte si un golaveraeg de 42:35, si se prezinta la meci dupa victoria din runda precedenta, scor 2-0 acasa cu Dinamo.
Pe teren propriu echipa gazda este printre cele mai solide din Romania, avand 9 victorii, 3 remize si 1 singura infrangere in acest campionat.

Gloria Bistrita de cealalta parte a baricadei vine dupa 4 infrangeri consecutive in precedentele 4 etape de campionat si se poate considera ca si retrogradata. Cu 17 puncte si un golaverage de 18:53, oaspetii au cel mai slab atac si cea mai fragila aparare din Liga 1, fiind la 10 puncte sub linia de plutire.
Gloria este printre cele mai slabe echipe din Romania pe teren strain, avand o singura victorie dupa 14 deplasari.

In 2012 cele doua formatii s-au intalnit de 2 ori. O data Pandurii s-au impus in campionat, scor 1-3 in Octombrie, iar in vara trecuta Gloria s-a impus intr-un amical, 0-1 la Tg Jiu.

Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.62
Pandurii Tg Jiu este o formatie net superioara in fata Gloriei Bistrita in acest sezon, iar noi ne asteptam ca oltenii sa isi confirme aceasta superioritate si pe tabela de marcaj, inca din prima parte a jocului de luni seara.