Pariuri Sportive – Rapid Buc. vs Rapid Suc. – 09.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Rapid Buc. vs Rapid Suc. (09.04.2014) – ora 15:00
Stadionul din Giulesti va gazdui astazi dupa amiaza de la ora 15:00 partida dintre Rapid Bucuresti si Rapid Suceava, meci ce se anunta inclinat catre poarta vizitatorilor. Cota pentru succesul gazdelor se invarte undeva in jur de 1.30.
Meciul tur este si singurul meci direct dintre cele doua protagoniste in istoria recenta a fotbalului, terminandu-se la egalitate, scor 2-2.
Rapid Buc.Rapid Suc.
Echipa lui Viorel Moldovan nu traverseaza o perioada excelenta, pierzand sefia clasamentului dupa evolutii oscilante din ultima vreme. Rapid Bucuresti a castigat doar patru puncte in ultimele patru etape si se afla pe locul secund, cu 38 de puncte si un golaveraj de 29-17, avand a doua defensiva din serie. Giulestenii au cinci puncte in minus fata de CSMS Iasi, si doar golaverajul ii desparte de Slobozia, echipa de pe trei.Rapid Suceava a bifat etapa trecuta o victorie importanta in lupta pentru evitarea retrogradarii, scor 3-0 acasa cu Farul, aceasta fiind doar a patra victorie din campionat. Moldovenii sunt pe pozitia a zecea in clasament, cu 19 puncte in dreptul lor si un golaveraj foarte slab, de 21-37. Sucevenii sunt singurii din serie fara victorie dupa zece deplasari sustinute in stagiunea curenta a ligii secunde.
Pariuri Rapid Buc. vs Rapid Suc.
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final

  • Momentan nu a fost afisata cota pentru acest pariu. Ne asteptam ca giulestenii sa domine clar acest joc, in fata unei dintre cele mai slabe formatii din serie. Plus de asta gazdele evolueaza acasa si in joc sunt trei puncte importante.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,