Pariuri Sportive Rapid Viena vs Zilina – 29.06.2013

Bilet realizat de bonus in 28 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Rapid Viena vs ZilinaRapid Viena si slovacii de la Zilina vor disputa sambata de la ora 18:00 un meci de pregatire inaintea caruia austriecii au de departe prima sansa, fiind intr-o forma mai buna dar laudandu-se si cu un lot net superior valoric si din majoritatea punctelor de vedere.

Rapid Viena a disputat un singur joc de pregatire in aceasta vara, castigat cu un neverosimil scor de 1-9 in fata celor de la Mistelbach. In campionat austriecii au terminat pe 3, cu 57 de puncte stranse dupa cele 36 de etape.
Raportandu-ne strict la ultimele 3 partide jucate de Rapid Viena, aceasta a inregistrat 3 victorii, marcand in total de 14 ori si primind un singur gol.

De cealalta parte a baricadei, Zilina se afla deja la al 5-lea meci de pregatire din vara aceasta, dupa ce a bifat 1 victorie si o infrangere, ambele in fata celor de la Sigma Olomouc, si alte 2 remize, scor 1-1 cu Ceske Budejovice si Legia.
In mod normal va fi foarte greu pentru slovaci sa puna probleme unei formatii ca Rapid Viena, mai ales ca nici in ultima perioada nu a impresionat cu nimic in meciurile de pregatire.

Cele doua tabere s-au mai duelat intr-un meci amical in iarna lui 2010, atunci cand Rapid s-a impus cu scorul de 1-0.

Pronostic pariuri sportive: Rapid Viena pauza / Rapid Viena final
Ne asteptam de la acest meci ca Rapid Viena sa isi confirme superioritatea in fata unei formatii fara prea mari pretentii din Slovacia. Austriecii vin dupa o victorie cu 1-9 si cu siguranta vor urmari sa castige si acest meci, avand toate argumentele de partea lor.