Pariuri Sportive – Reading vs Middlesbrough – 22.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Reading vs Middlesbrough (22.04.2014) – ora 22:00
Astazi de la ora 22:00, Reading si Middlesbrough vor fi puse fata in fata in Anglia Championship, gazdele avand prima sansa la pariuri, in ciuda rezultatelor din ultimele etape ale celor doua echipe.
In tur, pe 29 Decembrie, Middlesbrough si-a confirmat superioritatea, castigand cu scorul de 3-0 acasa. Ultimele trei confruntari directe nu au oferit niciodata goluri in ambele porti.
ReadingMiddlesbrough
Reading vine dupa cinci etape slabe, in care a obtinut o singura victorie, iar sansele de promovare nu mai sunt la fel de mari. Cu 64 de puncte in dreptul ei, echipa gazda este a noua in clasament, sperand doar la un loc de play-off. Cert este ca daca Reading va castiga acest joc, atunci va reveni pe pozitia a sasea, ultima ce duce in play-off-ul de promovare la finalul celor 46 de runde.Pe de alta parte, Middlesbrough a tras tare pe ultima suta de metri, insa in ciuda celor patru victorii din ultimele cinci etape, oaspetii sunt departe de play-off. Echipa vizitatoare ocupa doar locul 13, cu 58 de puncte si un golaveraj de 55-46 si o victorie ar apropia-o la cinci puncte de pozitia a sasea, cu doua etape inainte de final, misiunea fiind una imposibila.
Pariuri Reading vs Middlesbrough 
Info pariuri sportive: Reading (Draw no bet) @ 1.40

  • Pentru Reading acest meci are o miza foarte mare, in cazul unui succes gazdele urmand sa urce pe loc de play-off. De partea caelalta, Middlesbrough nu are un obiectiv clar pe finalul acestui campionat si probabil nu va fi foarte motivata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,