Pariuri Sportive Reims vs Monaco – 29.09.2013

Bilet realizat de bonus in 27 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Reims vs Monaco (29.09.2013) – ora 22:00
Introducere
Liderul la zi si neinvins al campionatului din Franta, AS Monaco, va avea o deplasare destul de dificila pe terenul lui Reims, echipa care este foarte greu de invins dupa cum o arata si cifrele acestui debut de campionat.
Cele doua s-a intalnit ultima data in sezonul 2011-2012, atunci cand Reims a castigat ambele meciuri, si acasa si in deplasare, cu un scor general de 4-1.
Reims
Monaco
Reims este o formatie foarte echilibrata la ora actuala, greu de depasit, cu o aparare foarte solida. Formatia gazda a pierdut o singura partida in acest campionat, iar dupa sapte etape scurse ocupa locul zece, cu zece puncte si un golaverage pozitiv de 5-4. La pariuri gazdele pornesc clar cu sansa a doua, insa trebuie precizat faptul ca pana acum Reims nu a pierdut nici o partida acasa in actualul campionat.
AS Monaco de cealalta parte a confirmat faptul ca este una dintre cele mai bune echipe din Franta in momentul de fata. Echipa nou-promovata la care s-au investit sute de milioane de euro in aceasta vara este neinvinsa, iar dupa sapte etape a adunat 17 puncte din 21 posibile, dar si un golaverage impresionant de 13-3. Cu aceste cifre, Falcao, Moutinho si compania se afla in varful clasamentului, cu doua puncte peste rivala PSG, ocupanta locului 2
Pariuri Reims vs Monaco
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.62
  • Reims si Monaco vor oferi cu siguranta un meci echilibrat la cum arata cifrele celor doua tabere in momentul defata. Totusi ne asteptam ca la finalul partidei oaspetii sa aiba castig de cauza, fiind echipa mai valoroasa si mai motivata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!