Pariuri Sportive Rijeka vs Stuttgart – 22.08.2013

Bilet realizat de bonus in 21 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Rijeka vs Stuttgart (22.08.2013) – ora 21:30
Introducere
Unul dintre cele mai echilibrate dueluri din play-off-ul Europa League va avea loc joi seara de la ora 21:30 in Croatia, acolo una din revelatiile ultimilor ani in 1.HNL (prima liga croata), Rijeka, va primi vizita nemtilor de la Stuttgart. Aceasta din urma porneste usor cu prima sansa la pariuri, avand o cota de 2.04 in oferta agentiei de pariuri online, bet365.com.
Rijeka
Stuttgart
Rijeka se afla pe val in startul acestui sezon, avand si un oarecare avantaj prin faptul ca a disputat nu mai putin de zece partide oficiale. Croatii sunt neinvinsi pana acum, izbutind sa castige sase meciuri, la care se adauga patru egaluri. Plus de asta ofensiva este punctul forte al gazdelor, acestia reusind sa inscrie in medie peste doua goluri pe partida.
Despre Stuttgart nu sunt prea multe lucruri bune de spus. Formatia lui Maxim nu pare prea mult schimbata in bine fata de sezonul precedent, sezon care se doreste a fi uitat cat mai repede. Stuttgart a pierdut primele doua partide din Bundesliga, iar in turul precedent de Europa League a eliminat-o pe Botev Plovdiv cu greu dupa 1-1 la general, datorita golului marcat in deplasare.
Pariuri Rijeka vs Stuttgart
Pronostic pariuri sportive: 1X @ 1.80
  • Desi la prima vedere pare un pariu destul de riscant, in opinia noastra Rijeka are forta necesara sa scoata un rezultat bun contra lui Stuttgart joi seara, mai ales ca formatia din Germania traverseaza o periaoda critica din majoritatea puntelor de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!