Pariuri Sportive – RNK Split vs Grabrovnica – 03.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

RNK Split vs Grabrovnica (02.09.2014) – ora 17:00
Miercuri dupa amiaza de la ora 17:00 RNK Split si Grabrovnica vor fi adversare in Cupa Croatiei, echipa gazda avand in mod clar prima sansa de a se califica in faza 16-imilor de finala.
Cele doua cluburi nu s-au mai duelat niciodata pana acum, iar RNK Split nu isi permite pasi gresiti la un astfel de meci.
RNK Split Grabrovnica
RNK Split este o formatie cu pretentii in prima liga de fotbal a Croatiei, insa inainte de acest joc nu traverseaza cea mai buna perioada, venind si dupa eliminarea din play-off-ul Europa League. Gazdele au o singura victorie, un egal si trei infrangeri in precedentele cinci meciuri oficiale, marcand de numai trei ori, marea lor problema fiind ofensiva la ora actuala, apararea descurcandu-se acceptabil. De cealalta parte a baricadei se afla o formatie din ligile inferioare, formatie despre care nu gasit foarte multe informatii. Grabrovnica nu poate emite pretentii la un astfel de meci, acum ajungand cel mai departe in Cupa Croatiei din istoria recenta. Sezonul trecut oaspetii au fost eliminati cu un tur mai devreme, pierzand la penalty-uri in fata celor de la Zelina, echipa net superioara de asemenea.
Pariuri RNK Split vs Grabrovnica
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri

  • Nu au aparut cotele momentan pentru acest joc si nici nu ne asteptam la o cota prea mare pentru acest pariu, avand in vedere diferentele dintre cele doua cluburi si faptul ca se anunta un meci foarte dezechilibrat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,