Pariuri Sportive – Romania vs Albania – 31.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Romania vs Albania (31.05.2014) – ora 20:00
In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, Romania va disputa primul amical al verii am putea spune, cel din Elvetia contra Albaniei. La pariuri tricolorii sunt favoriti, insa nu va fi o partida usoara.
In 2010 si 2011 s-au intalnit ultima data cele doua tabere, de fiecare data remizand cu acelasi scor, 1-1, in calificarile pentru Euro 2012.
Romania Albania
Romania a avut o campania de calificare pentru Cupa Mondiala foarte reusita, obtinand locul de baraj, in spatele Olandei, depasindu-le pe Ungaria si Turcia. Elevii lui Piturca au pierdut insa barajul cu Grecia, terminand anul cu o infrangere si un egal. Maxim si compania au bifat un meci si in 2014, cel din Martie incheiat fara gol in fata unei selectionate a Argentinei fara chef de joc practic. Atunci romanii au avut un gol anulat. Albania nu se poate compara cu Romania din punct de vedere al lotului, insa a aratat in urma cu trei ani ca ne poate pune probleme serioase. In ultimii patru ani Albania a reusit o singura victorie in afara propriilor granite, cea din 2013 din Norvegia, scor 1-0. De precizat ca albanezii nu au invins selectionata Romaniei niciodata pana in momentul de fata, fie in meciuri amicale sau oficiale.
Pariuri Romania vs Albania
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.73

  • Recomandam sa profitati de cota aflata in continua crestere pentru victoria tricolorilor in aceasta seara. In conditii normale Romania poate fi considerata trupa superioara din majoritatea punctelor de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,