Pariuri Sportive Rusia vs Luxemburg – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 5 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Rusia vs Luxemburg (06.09.2013) – oraΒ 17:30
Introducere
Rusia va primi vizita celor din Luxemburg vineri dupa amiaza de la ora 17:30 in meciul de deschidere al zilei din calificarile la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Balanta este inclinata la maximum in favoarea rusilor dupa cum era de asteptat, acesta fiind meciul tur. Ultima intalnire directa intre cele doua tabere a avut loc in 2005, atunci cand Rusia s-a impus cu 5-1 acasa dupa 0-4 in deplasare.
Rusia
Luxemburg
Arshavin si compania pareau marii favoriti ai Grupei F, insa dupa un inceput ezitant, Portugalia si-a revenit si i-a luat fata in clasament Rusiei. Aceasta din urma ocupa acum locul 2 in grupa cu 12 puncte dupa sase jocuri, dar si cu un golaverage de 8-2, fiind in lupta stransa pentru locul de baraj cu selectionata din Israel, aceasta avand un punct in minus. In 2013 Rusia a disputat patru partide, inregistrand o victorie si un egal in amicale, dar si doua infrangeri in jocurile oficiale.
Luxemburg de cealalta parte concureaza cu Andorra si Liechtenstein pentru cea mai slaba formatie din calificari. Oaspetii ocupa ultima pozitie in Grupa F cu trei puncte si un golaverage de 3-13, laudandu-se cu puncte castigate in fata celor din Azerbaijan si Irlanda de Nord.
Sase partide au disputat cei din Luxemburg in 2013, bifand o victorie contra Lituaniei (2-1, trei remize si doua infrangeri. Cota pentru 2 solist depaseste 40.00 in majoritatea cazurilor la ora actuala.
Pariuri Rusia vs Luxemburg
Pronostic pariuri sportive: Peste 3.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.44
  • Avand in vedere faptul ca balanta este inclinata clar in favoarea Rusiei este greu de gasit un pronostic bun la o cota tentanta. Astfel am ales sa jucam pe goluri, si anume pe minim 3-4 reusite, cu returnare de miza in caz ca se vor marca fix trei reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!