Pariuri Sportive Sahtior – Odessa – 28.07.2013

Bilet realizat de bonus in 27 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Sahtior vs OdessaSahtior si Ch Odessa sunt puse fata in fata pentru a patra oara in ultima jumatate de an, dupa ce s-au intalnit in returul stagiunii precedenta, in finala cupei, dar si in super cupa. Cotele sunt de departe inclinate in favoarea gazdelor, acestia confirmandu-si superioritatea cu fiecare ocazie.

Sahtior Donetsk a inceput campionatul la fel cum l-a terminat pe precedentul. Elevii lui Mircea Lucescu au bifat doua victorii la doua goluri diferenta de fiecare data, iar acestora li se adauga si triumful din Super Cupa Ucrainei, scor 3-1 in fata adversarei de duminica seara.
Pe teren propriu Sahtior a fost de departe cea mai solida formatie din Ucraina in sezonul precedent, lucru la care ne asteptam si in acest an.

Ch Odessa pe de alta parte vine la acest meci dupa un inceput modest de campionat, cu doua remize, scor 1-1 in primele doua runde. Totusi oaspetii au obtinut calificarea in turul trei al Europa League dupa 3-2 la general cu Dacia Chisinau. Apararea pare a fi marea problema pentru Ch. Odessa, aceasta din urma incasand gol aproape meci de meci in ultima vreme, in special cand vine vorba de meciuri pe teren strain.

Cele doua echipe s-au intalnit de 5 ori din 2012 pana in prezent, Sahtior castigand de fiecare data la minim doua goluri diferenta, scorul general fiind de 18-2.

Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.60
La fel ca si in precedentele intalniri directe, ne asteptam ca Sahtior sa isi confirme superioritatea si pe tabela de marcaj inca din prima parte a jocului, diferenta dintre cele doua tabere fiind foarte mare la ora actuala din toate punctele de vedere.