Pariuri Sportive – Sahtior vs Odessa – 22.05.2013

Bilet realizat de bonus in 22 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Sahtior vs OdessaFinala Cupei Ucrainei va avea loc miercuri seara incepand cu ora 19:45 si le va pune fata in fata pe campioana Sahtior si Ch. Odessa, o echipa de mijlocul clasamentului la ora actuala, fara sanse de a mai prinde un loc de cupa europeana decat prin castigarea acestui meci in fata elevilor lui Mircea Lucescu.

Sahtior, dupa ce a devenit noua campioana din punct de vedere matematic, a lasat-o un pic mai moale luand piciorul de pe acceleratie. Acest lucru s-a vazut in rezultat, dovada ca Rat si compania au 2 victorii si 3 remize in precedentele 5 jocuri disputate atat in campionat cat si in cupa. Meciul de cupa a avut loc pe 8 Mai in fata celor de la Sevastopol, atunci cand Sahtior s-a impus cu 2-4 in semifinale.

Pe de alta parte, Ch. Odessa, dupa cum spuneam, este o formatie de mijlocul clasamentului in Ucraina, singura ei sansa de a scoate ceva de pe urma acestui sezon este castigarea cupei. Formatia vine dupa o perioada modesta in rezultate, cu 2 succese, 2 remize si 1 meci pierdut in precedentele 5 partide disputate.
Aceasta a eliminat-o in semifinale pe Dnipro, una din echipele considerate cu adevarat periculoase pentru Sahtior in drumul spre castigarea trofeului.

Mircea Lucescu impreuna cu elevii sai s-au impus de 2 ori in acest sezon contra ceor de la Ch. Odessa. In turul campionatului cu 1-5, iar in retur cu 3-0.

Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.52
In acest duel nu exista nici un dubiu in privinta echipei mai bune. Sahtior este superioara la toate capitolele si cand este pusa serios pe treaba, asa cum probabil se va intampla la acest joc, Rat si compania rezolva majoritatea meciurilor inca din prima parte.