Pariuri Sportive – San Marino vs Elvetia – 14.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

San Marino vs Elvetia (14.10.2014) – ora 21:45
Asa cum ne-am obisnuit, San Marino ia mereu parte la cele mai dezechilibrate jocuri ale preliminariilor Campionatului European. In aceasta seara de la ora 21:45, san-marinezii vor primi vizita Elvetiei, aceasta din urma fiind mare favorita cu o cota de 1.01 la majoritatea agentiilor in acest moment.
San Marino Elvetia
Fara victorie si fara egal in ultimii opt ani de zile, San Marino este in mod limpede una dintre cele mai slabe selectionate din Europa. De altfel, in ultimii opt ani am avut parte de doar cinci goluri din partea gazdelor, acestia necontand in atac de cele mai multe ori. In ultimele cinci meciuri jucate acasa, san-marinezii au incasat nu mai putin de 26 de goluri, ceea ce inseamna o medie de 5,2 goluri primite pe meci. Elvetia este net superioara din toate punctele de vedere, avand un lot net superior, cu jucatori ce evolueaza la cel mai inalt nivel chiar. Shaqiri si colegii sai au pierdut ambele jocuri din aceste calificari, in ciuda faptului ca eram favoriti la locul secund in Grupa E. Elvetia nici macar nu a reusit sa inscrie vreun gol pana acum, astfel ca o victorie la scor este necesara in acest duel si pentru imbunatatirea golaverajului de 0-3 in acest moment.
Pariuri San Marino vs Elvetia
Info pariuri sportive: Peste 3.5 goluri @ 1.33

  • Cea mai buna cota pentru acest pariu o gasim in oferta Sportingbet, si anume 1.33. Mizam pe un meci foarte dezechilibrat intre cele doua tabere si in acelasi timp pe un meci generos in reusite, probabil toate din partea oaspetilor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,