Pariuri Sportive Schalke vs Steaua – 18.09.2013

Bilet realizat de bonus in 17 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Schalke vs Steaua (18.09.2013) – ora 21:45
Introducere
Miercuri seara de la ora 21:45 va avea loc cel mai astept meci al debutului de sezon de catre stelisti, si anume deplasarea din Germania de pe terenul lui Schalke, in prima etapa a grupelor Uefa Champions League. Stelistii sunt vazuti de departe cu sansa a doua, desi in 2011 cand s-au mai intalnit in grupele Europa League, cele doua formatii au oferit partide foarte echilibrate.
Schalke
Steaua
Schalke a inceput destul de greu noua stagiune, insa si-a revenit exact cand nu trebuia, si anume inainte de meciul cu Steaua. Fosta echipa a lui Ciprian Marica are trei victorii la rand inainte de acest meci, una in Champions League (play-off) cu PAOK si doua in campionat, printre victime numarandu-se si mai bine cotata, Leverkusen. Bet365 ofera o cota de 1.44 pentru victoria nemtilor in acest meci.
Steaua de cealalta parte a baricadei, dupa cum am spus, este vazuta in mod clar cu sansa a doua. Dovada ca in oferta bet365 gasim o cota de 9.00 pentru succesul alor nostri. Stelistii sunt neinvinsi in actuala stagiune, in toate competitiile, si vin la acest meci cu nu moral bun dupa victoria categorica din Liga 1, scor 5-0 cu Sageata Navodari. Steaua a marcat de noua ori in ultimele trei partide si spera sa o faca si in deplasarea de miercuri seara.
Pariuri Schalke vs Steaua
Pronostic pariuri sportive: Steaua +1.5,+2.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • Am ales sa mergem pe un meci strans, meci pe care ne asteptam ca Steaua sa nu il piarda in mod categoric, balanta nefiind atat de dezechilibrata pe cat o arata cotele. In caz ca stelistii vor fi invinsi la doua goluri diferenta, jumatate din miza va fi returnata, iar jumatate pierduta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!