Pariuri Sportive – Sevilla vs Feyenoord – 18.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Sevilla vs Feyenoord (18.09.2014) – ora 22:05
Sevilla si Feyenoord vor fi adversare intr-unul dintre cele mai interesante dueluri ale serii in Europa League. Meciul va avea lovitura de start la ora 22:05 si face parte din cadrul Grupei G. In aceasta grupa se mai afla Standard Liege si Rijeka. Sevilla si Feyenoord nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, fie ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale.
Sevilla Feyenoord
Andaluzii au inceput excelent noua stagiune. Calificati direct in grupele Europa League, cei de la Sevilla au disputat trei meciuri oficiale in aceasta prima parte a sezonului, toate trei in campionat. Echipa gazda si-a trecut in cont un egal urmat de doua victorii, astfel ca se afla printre echipele fruntase din La Liga. Bet365 ofera una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru 1 solist, si anume 1.50 la ora actuala. Feyenoord de partea cealalta vine dupa un inceput ceva mai ezitant de sezon. Olandezii au disputat deja noua meciuri oficiale in noua stagiune, insa nu si-au trecut in cont decat doua victorii. Acestora li se adauga trei rezultate de egalitate si patru infrangeri, astfel ca putem vorbi despre o criza de rezultate pentru olandezi. Cota pentru victoria lui Feyenoord este de 7.50 la ora actuala.
Pariuri Sevilla vs Feyenoord
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Feyenoord da semne ca este in cadere libera in acest sezon, pe cand Sevilla se afla pe val. Plus de asta, spaniolii au si avantajul terenului propriu, astfel ca avem motive serioase sa mizam pe victoria acestora.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,