Pariuri Sportive – Sigma Olomouc vs Ostrava – 05.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Sigma Olomouc vs Ostrava (05.05.2014) – ora 19:00
Sigma Olomouc si Ostrava vor fi adversare luni seara de la ora 19:00 in partida care va trage cortina peste runda cu numarul 27 din Cehia Gambrinus Liga, balanta fiind foarte echilibrata, iar miza fiind enorma, cele doua echipe luptand pentru a se salva.
Meciul tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, astfel luand sfarsit o serie de cinci victorii la rand a celor de la Sigma Olomouc.
Sigma Olomouc Ostrava
Sigma Olomouc are de partea ei rezultatele directe din ultimii ani cu echipa adversa, insa tabara gazda traverseaza o perioada dificila, iar rezultatele din ultima vreme au adus-o pe locul 14, primul peste zona retrogradarii, cu 25 de puncte si un golaveraj de 37-51, acesta din urma fiind cel care o tine in zona de salvare momentan. Apararea este cea mai slaba din campionat, atacul salvand de multe ori formatia. Ostrava pe de alta parte este cea care simte o presiune mai mare, fiind nevoita sa castige acest meci pentru a trece peste linia de plutire, cu sanse reale de a se salva. Oaspetii sunt pe locul 15, cu 25 de puncte, insa cu un golaveraj mai slab decat al adversarilor, 25-40, un gol facand momentan diferenta. Ostrava a bifat o singura victorie in cele 13 deplasari, scor 4-0 cu Znojmo acum doua saptamani.
Pariuri Sigma Olomouc vs Ostrava 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.80

  • Se intalnesc aici doua dintre cele mai slabe formatii ale campionatului, astfel ca nu avem pretentii sa vedem un spectacol cu multe goluri, astfel ca am ales sa mergem pe maxim doua reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,