Pariuri Sportive Soligorsk vs Milsami – 18.07.2013

Bilet realizat de bonus in 17 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Soligorsk vs MilsamiLiderul la zi al campionatului din Belarus, Soligorsk, va debuta in acest sezon de Europa League joi seara incepand cu ora 19:00 impotriva moldovenilor de la Milsami.

Acestia din urma sunt vazuti fata prea mari sanse la pariuri, tinand cont ca Soligorsk are o cota de 1.22 pentru victorie in oferta agentiei de pariuri online, bet365. Marele avantaj al gazdelor inainte de acest joc este faptul ca acestia se afla in plin sezon in competitia interna.

Plus de asta Sahtior Soligorsk traverseaza o perioada fabuloasa, fiind liderul la zi si absolut al campionatului, departe de rivalele BATE Borisov si Dinamo Minsk. Pe langa atacul impresionant, ceea ce iese in evidenta la gazde este defensiva, incasand doar 5 goluri in primele 17 etape de campionat.

De cealalta parte, Milsami este net inferioara din toate punctele de vedere, venind si dintr-un fotbal cu pretentii mai mici. Moldovenii au trecut in turul precedent de Dudelange din Luxemburg, dupa 1-0 pe teren propriu si 0-0 in deplasare.
Formatia oaspete nu s-a descurcat prea bine in deplasare nici pe finalul sezonului trecut, pierzand ultimele trei partide de pe teren strain disputata la finalul stagiunii trecute.

Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.62
Soligorsk este superioara din toate punctele de vedere si toate argumentele sunt in favoarea echipei gazda. Aceasta se afla in plin campionat si traverseaza o forma excelenta, fiind greu de crezut ca se va incurca in fata unei formatii precum Milsami.